Onze diensten

Van ontwerp tot opvolging en afwerking.

Hellende daken

TOTAALSERVICE VOOR HELLENDE DAKEN

Dakwerken H-en-K zet sterk in op de realisatie van hellende daken. Nieuwe aanleg maar ook renovatie van hellende daken zijn helemaal ons ding. We zijn perfect gewapend om diverse types dakbedekking voor hellende daken (zoals pannen, kunststofleien, natuurleien en zinkbedekking) te vervaardigen. We werken alles af met Sarking isolatie voor een stevig dak dat levenslang meegaat en een hoog wooncomfort biedt.

Platte daken

NIEUWE AANLEG EN RENOVATIE VAN PLATTE DAKEN

Dakwerken H-en-K ontwikkelde zich tot een specialist in de aanleg, renovatie en herstellingen van duurzame, goed geïsoleerde en hoogwaardig afgewerkte platte daken. En bovendien naadloos afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Voor een lange levensduur van jouw plat dak gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsmaterialen die we vakkundig aanbrengen.

Daktimmerwerken

DAKTIMMERWERKEN IN AL Z’N FACETTEN

Het timmeren van houten constructies met spanten of gordingen voor het dak is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het is een specialisme waarvoor je op Dakwerken H-en-K kunt vertrouwen. Met onze jarenlange ervaring in daktimmerwerken gaan we er prat op dat elke klant in de wolken is over de kwaliteit van onze materialen, de opbouwmethode van de houten constructie en de afwerkingsgraad.

Gevelbekleding

GEVELBEKLEDING ALS EYECATCHER

Gevelbekleding gaat met alle aandacht lopen bij de aanblik van een pand. De eerste indruk die je van een gebouw krijgt als het ware. En we hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat je woning wel kan varen bij een kwalitatieve, goed geïsoleerde en esthetische gevelbekleding. Met gevelbekleding geven we een apart cachet aan kleine en grote oppervlakken. Zie jij zo’n esthetische opkikker voor je woning wel zitten? Dan bekijken we samen met jou graag de waaier aan mogelijkheden.