Gevelbekleding

GEVELBEKLEDING ALS EYECATCHER

Gevelbekleding gaat met alle aandacht lopen bij de aanblik van een pand. De eerste indruk die je van een gebouw krijgt als het ware. En we hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat je woning wel kan varen bij een kwalitatieve, goed geïsoleerde en esthetische gevelbekleding. Met gevelbekleding geven we een apart cachet aan kleine en grote oppervlakken. Zie jij zo’n esthetische opkikker voor je woning wel zitten? Dan bekijken we samen met jou graag de waaier aan mogelijkheden.

 

Rijke keuzemogelijkheden

Variatie troef bij de houten gevelbekledingen, dankzij de rijke keuzemogelijkheden in zowel houtsoort als uitvoering. Ongetwijfeld vind je de gevelbekleding die het unieke karakter van je pand sterk in de verf zet.

Waarom gevelbekleding van Dakwerken H-en-K?

Samen met de geknipte leverancier en het geschikte plaatmateriaal werken we met de grootste zorg jouw gevelproject uit. Mét isolatie uiteraard. Daarbij vijzen of verlijmen we topproducten zoals Trespa, Rockpanel, Eternit, leien, dubbelleien, … of gaan we voor houtsoorten. Met als ultieme einddoel: gevelbekleding als eyecatcher voor je woning.