Wij zijn dakwerkers in hart en nieren.

En dat mag je gerust letterlijk nemen. Dat ons DNA al bijna 10 jaar lang van daken doordrongen is, dat schreeuwen we graag van de daken. Want die ervaring en expertise zetten we volop in voor onze klanten. Elke dag weer.

We zijn uitgegroeid tot een familiebedrijf pur sang met de 2 zaakvoerders Jonas & Michiel (neven)  en Simon (broer), die de verkoop op zich neemt, samen met een tiental gekwalificeerde en ervaren vakmannen. We blijven investeren in opleidingen voor onze stielmannen want zij klimmen op de ladder, staan in de frontlinie en creëren het imago van ons bedrijf. Daar gaan we dus niet licht over. Hoewel meestal high in the sky, zijn we met z’n allen down-to-earth. Eerlijk advies en transparante communicatie staan voorop in onze werkprocessen.

Je ziet het al, we zijn niet het typische dertien-in-een-dozijn bouwbedrijf. Wel een solide dakwerkersbedrijf met een toegewijd team dat elke dag weer hoog in de lucht doet wat nodig is om onze klanten een stevig dak boven het hoofd te bieden. En daarbij zijn feilloze en stipte service, professioneel vakmanschap en klanttevredenheid onze hoogste waarden.

Je kunt op ons bouwen voor de realisatie van grote en kleine dakwerken. In de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg zijn we gekend voor onze kwaliteitsvolle dak- en gevelwerken. Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten realiseren we binnen het budget en binnen de deadline. Want jouw dak, dat is ons vak. Zo simpel als dat.

"Jouw dak. Ons vak."​

Ons team

Zaakvoerder Jonas Vermeiren

Jonas Vermeiren

Zaakvoerder algemeen​

+32 499 28 62 02
info@h-en-k.be

Zaakvoerder Werken in uitvoering ​ Michiel Severins ​

Michiel Severins ​

Zaakvoerder Werken in uitvoering ​

+32 494 25 28 45
michiel@h-en-k.be

profiel foto van Wouter Van Rompaey

Wouter Van Rompaey

Verkoop​

+32 488 30 55 53
wouter@h-en-k.be