Hellende daken

TOTAALSERVICE VOOR HELLENDE DAKEN

Dakwerken H-en-K zet sterk in op de realisatie van hellende daken. Nieuwe aanleg maar ook renovatie van hellende daken zijn helemaal ons ding. We zijn perfect gewapend om diverse types dakbedekking voor hellende daken (zoals pannen, kunststofleien, natuurleien en zinkbedekking) te vervaardigen. We werken alles af met Sarking isolatie voor een stevig dak dat levenslang meegaat en een hoog wooncomfort biedt.

Een waaier aan mogelijkheden

Van bij de opbouw tot aan de afwerking gaan wij vakkundig en met de grootste zorg te werk. De ruime mogelijkheden in dakafwerking voor een hellend dak gaan van natuurleien, dakpannen, staande naad, kunststofleien, zinkbekleding,… Een hellend dak isoleren we steeds langs buiten, volgens het Sarking principe. Veruit de beste oplossing voor isolatie van een hellend dak, want met onze Sarking isolatieplaten isoleren we je dak zonder de reeds bestaande binnenafwerking te moeten wegnemen. Daarnaast is er geen ruimteverlies binnenin. Dankzij de juiste bekleding met Sarking isolatie en kwalitatieve zinken dakgoten of bakgoten voorzien van EPDM waterdichting krijg jij het hellende dak van je dromen. Zonder vervelende verrassingen achteraf.

Waarom een hellend dak van Dakwerken H-en-K?

Hellende daken komen in allerlei vormen en maten en zijn perfect te rijmen met verschillende bouwstijlen. Jij hebt de keuze tussen verschillende soorten dakbedekking voor hellende daken. Wij staan klaar met een eerlijk en deskundig advies, zodat jij met kennis van zaken de beste dakbedekking voor jouw nieuwbouw of renovatieproject kunt kiezen. Met de lange levensduur van onze dakbedekkingen voor hellende daken en onze vakkundige plaatsing ga je voor een dak van superieure kwaliteit.