Platte daken

NIEUWE AANLEG EN RENOVATIE VAN GOED GEÏSOLEERDE PLATTE DAKEN

Dakwerken H-en-K ontwikkelde zich tot een specialist in de aanleg, renovatie en herstellingen van duurzame, goed geïsoleerde en hoogwaardig afgewerkte platte daken. En bovendien naadloos afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Voor een lange levensduur van jouw plat dak gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsmaterialen die we vakkundig aanbrengen.

Eerlijk en deskundig advies

Je mag bovendien rekenen op een eerlijk en deskundig advies voor de juiste materiaalkeuze:

Roofing: IKO

Wij kiezen voor een kwaliteitsroofing met vaste korrel. Omdat deze roofing geen kleine deeltjes loslaat, is dit materiaal uitermate geschikt voor regenwaterrecuperatiesystemen. Wij werken uitsluitend met het kwaliteitsmerk IKO.

EPDM: Firestone

Deze gewapende dakrubber heeft een levensduur van minstens 50 jaar. We brengen deze dakbedekking aan in één geheel, waardoor we volledig naadloos werken. De bedekking wordt verlijmd en ter plaatse gehouden met losliggend grind of een groendak. Dankzij de kimfixatie in de hoeken komt de dakbedekking niet los. Wij plaatsen de EPDM-dakbedekking van Firestone.

Waarom een plat dak van Dakwerken H-en-K?

Moderne bouwstijlen met platte daken zijn aan een opmars bezig. Daarnaast leent een aanbouw met plat dak zich ook perfect voor het uitbreiden van een woning. Jij hebt de keuze tussen twee soorten dakbedekking voor platte daken: roofing of EPDM van Firestone. Met de lange levensduur van onze dakbedekkingen voor platte daken en onze vakkundige plaatsing kies je voor een dak van superieure kwaliteit.